13 juli 2018 In de media

Trainingskamp dag 10: Derde oefenwedstrijd(met livestream)

Op dag tien van het trainingskamp staat er weer een oefenwedstrijd gepland. Na een korte ochtendtraining staat de dag verder in het teken van de oefenpot vs FK Arsenal Toela. Voor deze wedstrijd is er weer een live stream beschikbaar!
Arsenal Toela, uit de gelijknamige stad Toela, eindigde vorig seizoen als zevende in de Russische hoogste competitie. Arsenal Toela start de competitie op zondag 29 juli met een thuiswedstrijd vs Dinamo Moskou.

Vitesse speelt nog twee oefenduels voordat de eerste officiele wedstrijd op de planning staat. Vrijdagavond is Arsenal Toela dus de sparringspartner en dinsdag 17 juli wordt geoefend vs de kampioen van Rusland, Lokomotiv Moskou. De vorige twee oefenduels vs Wolfsberger AC (1-2) en Shakthar Donetsk (1-4) gingen verloren.

Donderdag 26 juli staat de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de UEFA Europa League op de planning. Vitesse speelt tegen de winnaar van Racing Union uit Luxemburg en Viitorul uit Roemenië. Afgelopen donderdag speelden zij de eerste wedstrijd tegen elkaar. In Luxemburg was Viitorul met 0-2 te sterk. Volgende week donderdag staat de return op het programma en dan wordt definitief duidelijk tegen wie Vitesse in Europa speelt. Bekijk de livestream HIER

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: