15 juli 2018 In de media

Trainingskamp dag 12: Koffie me Linssen

Op de twaalfde dag in Karinthië werd er twee keer getraind. De ochtendtraining stond vooral in het teken van werken aan de speelstijl en het inslijpen van patronen. Ook werd er volop gehamerd op de omschakeling.
Tussen de trainingen door ging Vitesse TV op pad met Bryan Linssen. Op een terras aan het dorpsplein vertelde de vleugelaanvaller over het trainingskamp en keek hij vooruit naar de wedstrijden in de UEFA Europa League.

De middagtraining is vervroegd, zodat de staf en selectie op tijd voor de buis kan zitten als de finale op het WK om 17.00 uur van start gaat. Tijdens de middagtraining ging een deel van de groep, na de rondo, voetvolley doen. Het andere deel speelde 4-vs-4. Na een klein uur op het veld zat de tweede trainingssessie van de dag er op.

Het einde van het twee weken durende trainingskamp komt inmiddels in zicht. Zondagmiddag en maandag wordt er nog getraind, voordat het trainingskamp op dinsdag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd vs de kampioen van Rusland, Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt dinsdag om 12.00 uur gespeeld in Klagenfurt/Fischl (Roseneggerstraße 17, 9020 Klagenfurt).

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: