5 juli 2019 In de media

Trainingskamp dag 3: twee keer trainen

Op dag drie van het trainingskamp stonden twee trainingen op het programma. In de ochtend stond de volledige groep op het veld, terwijl in de middag sommigen een individueel programma volgden.
Na verschillende stretch- en rekoefeningen onder leiding van fysiektrainer Jan van Norel, gingen de spelers over tot elf vs elf. De stem van hoofdtrainer Leonid Slutskiy was veelvuldig te horen, want de oefenmeester probeert zo goed en zo snel mogelijk de speelwijze in het team te krijgen. De ochtendtraining werd afgesloten met kleinere, maar felle partijtjes.

In de middag bleven de spelers die (nagenoeg) de hele oefenwedstrijd hebben gespeeld binnen. Zij deden hersteloefeningen in het zwembad en in het krachthonk. Het grootste gedeelte van de groep stond 's middags wel op het trainingsveld. Na ongeveer een uur trainen zat het er voor hen ook op.

Bekijk hieronder de foto's van de derde dag van het trainingskamp. Daarnaast sprak Vitesse TV na de ochtendtraining met Danilho Doekhi en nieuwkomer Jay-Roy Grot.
 

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: