6 juli 2019 In de media

Trainingskamp dag 4: Debutant Oukili

Op de vierde dag van het trainingskamp werd er in de ochtend lang en vooral tactisch getraind. Vitesse TV sprak na afloop van de training met Yassin Oukili. De middenvelder uit de Vitesse Voetbal Academie maakt zijn ’trainingskampdebuut’.
Aan het einde van de training werd ook bekend dat Charly Musonda opnieuw naar Vitesse komt. De 22-jarige Belg werd vorig seizoen ook gehuurd van Chelsea FC, maar kwam door een knieblessure slechts één wedstrijd in actie.

Vitesse TV sprak vandaag met Yassin Oukili. De 18-jarige middenvelder is afkomstig uit de Vitesse Voetbal Academie. Vorig seizoen maakte hij zijn eerste officieuze minuten in het eerste elftal, tijdens een oefenduel vs sc Heerenveen. Na een nieuw driejarig contract beleefde Oukili opnieuw een hoogtepunt: hij mag voor de eerste keer mee op trainingskamp met de A-selectie.

Zaterdag staat de tweede oefenwedstrijd van het seizoen op het programma. Op de velden van Hotel Remes wordt gespeeld vs Korana Kielce. De Poolse ploeg eindigde vorig seizoen op de tiende plek in de competitie. De wedstrijd begint om 17.00 uur en Vitesse TV doet haar best om een live stream te verzorgen.

Bryan Linssen gaat de oefenwedstrijd in elk geval missen. Zijn broer gaat dit weekend trouwen en dus heeft hij twee dagen vrijaf gekregen om bij de bruiloft aanwezig te kunnen zijn. Zondag meldt hij zich weer in Polen.
 

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: