28 augustus 2019 In de media

Transfer Serero naar Al-Jazira Club definitief

Thulani Serero gaat Vitesse na twee seizoenen verlaten. Nu de betaling volledig binnen is, is de overgang naar Al-Jazira Club definitief beklonken.

De 29-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2017 transfervrij over van Ajax.

De Zuid-Afrikaans international gaat spelen bij de club van hoofdtrainer Jurgen Streppel. Serero, die afgelopen zomer actief was op de Africa Cup, begon zijn professionele carrière bij Ajax Cape Town. Daarna maakte hij de stap naar Ajax, waar hij zes jaar voetbalde. In de afgelopen twee seizoenen bij Vitesse kwam Serero tot ruim tachtig officiële wedstrijden. Nu maakt hij de overstap naar Al-Jazira Club uit Abu Dhabi.

Serero over zijn transfer: “Ik ben Vitesse enorm dankbaar voor de kans die de club mij twee seizoenen geleden heeft geboden. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Vitesse. De warmte en sfeer binnen de club, de faciliteiten en de mensen ga ik missen, maar tegelijkertijd is dit het juiste moment voor een vervolgstap in mijn carrière.”

Technisch directeur Mo Allach: “We hebben inmiddels de betaling volledig binnen, waardoor de overgang definitief is beklonken. Thulani kwam twee seizoenen geleden transfervrij naar Vitesse. Hij heeft aan alle verwachtingen voldaan. Bij Vitesse haalde hij zijn niveau, groeide uit tot een belangrijke speler en heeft zodoende zelf deze transfer afgedwongen. Natuurlijk gaan we de kwaliteiten van Thulani missen, maar gelukkig hebben we hier eerder al op geanticipeerd.”

We bedanken Serero voor zijn twee seizoenen in geel-zwart dienstverband en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

eel-zwart dienstverband en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: