11 april 2015 In de media

Traoré leidt Vitesse langs Excelsior

Bertrand Traoré heeft Vitesse aan een zuurverdiende 1-3 zege op Excelsior geholpen. De spits scoorde twee keer.
Vitesse en Excelsior hadden allebei opstartproblemen. Het was de vraag wie de score zou gaan openen. Excelsior was iets beter, maar Bertrand Traoré benutte een buitenkansje om eindelijk weer eens tot scoren te komen.

Op een presenteerblaadje

De bal werd voor Traoré op een presenteerblaadje gegeven door Zakaria Labyad. De spits schoot vervolgens schitterend binnen. Lang kon Vitesse niet genieten van de voorsprong. Excelsior wilde de verhoudingen recht trekken en deed dat al een minuut later.

Uitgerekend Tom van Weert, de man die al weken in vorm is voor de Kralingers, zorgde voor de gelijkmaker. Hij had daarmee de nodige mazzel. Eloy Room werd gehinderd in het strafschopgebied en kon daardoor niet voorkomen dat Van Weert de 1-1 binnenkopte.

Briljante Traoré

Vitesse kwam terug in de wedstrijd door de briljante Traoré. De aanvaller, die een paar keer stevig werd aangepakt, had een aantal grote kansen. Eén daarvan was raak: met een mooi schot vanaf links in de rechterbovenhoek zette hij de Arnhemmers op 1-2.

In de slotminuut van de wedstrijd bepaalde Renato Ibarra de eindstand op 1-3. Een verdiende uitslag, waarmee Vitesse keurig blijft meedoen in de subtop van de Eredivisie. Excelsior moet hopen dat het de komende weken nog wat puntjes kan pakken.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: