8 september 2016 In de media

Traoré: “Ik ga niet juichen als ik scoor”

Bertrand Traoré staat voor een bijzondere wedstrijd in het Ajax-tenue.
De huurling van Chelsea hoopt zijn eerste doelpunt in Amsterdamse dienst te produceren en dat moet uitgerekend gebeuren ten koste van zijn oude club Vitesse.

"Ik kijk er naar uit, kan niet wachten om mijn vrienden en voormalig ploeggenoten weer te zien", zo vertelt Traoré op de officiële website van Ajax. De spits scoorde nog niet sinds zijn terugkeer naar Nederland, al maakt hem dat niet onzeker. "De laatste paar wedstrijden had ik een beetje pech. Ik was dichtbij, maar het is nog niet gelukt. Ik geloof in mijzelf, heb zelfvertrouwen en weet dat ik het kan. Ik ben ook niet zenuwachtig, weet dat de goals gaan komen. Hopelijk scoor ik snel."

Traoré weet dat Vitesse zomaar het eerste slachtoffer kan worden. "Ja, misschien wel. Ik kan niet wachten om mijn eerste goal te maken. Het zou goed zijn voor het team, maar ik ga niet juichen als ik scoor tegen Vitesse."

De Burkinees hoopt dat aanwinst Hakim Ziyech hem gaat ondersteunen. "Hij is een grote versterking voor ons. Ik ken hem nog uit mijn tijd bij Vitesse. Ik denk dat hij een fantastische speler is en het is altijd goed om zulke spelers te hebben. Hij zal het team beter maken."
 

SN / Foto’s SV

Hoofdsponsor: