16 februari 2017 In de media

Trots op Vitesse-tijd

Guram Kashia behoort tot een illuster rijtje Vitesse-spelers. Onder meer Theo Bos, Theo Janssen en Edward Sturing bereikten de mijlpaal van tweehonderd wedstrijden voor de Arnhemmers. Ook Kashia speelde zaterdag zijn jubileumwedstrijd, maar dat werd een deceptie.
Kashia kwam zaterdag voor de tweehonderdste keer voor Vitesse in actie, maar tegen Willem II de nummer zeven van de Eredivisie pijnlijk onderuit. "Dat het juist mijn tweehonderdste wedstrijd voor Vitesse is, maakt het extra vervelend", zegt de Georgiër.

Het maakt hem niet minder trots. "Ik heb hier zeker mijn ups and downs gehad, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn tijd bij Vitesse. Het is een club met een heel lange en rijke geschiedenis van 125 jaar en ik ben er trots op dat ik in de toptien van spelers met de meeste Eredivisie-wedstrijden sta."

De verdediger vervolgt: "Niet alleen als aanvoerder, maar zeker omdat ik de enige buitenlander in dat rijtje ben. Het is ook echt niet makkelijk tweehonderd wedstrijden te halen, zes jaar lang de beste te zijn op jouw positie. Daar moet ik iedere week keihard voor werken."
 

VoetbalPrimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: