16 augustus 2021 In de media

Trouwe sponsoren werken samen met de SV aan volle uitvakken!

De Supportersvereniging Vitesse is in samenwerking met hoofdsponsor Clean Mat Trucks en vervoerder Betuwe Express een geweldig initiatief gestart om de uitvakken van Vitesse in de Eredivisie voller te krijgen.

Als onderdeel van het hoofdsponsorschap van de SV met Clean Mat Trucks is tijdens de uitwedstrijden bus 1 ‘omgedoopt’ tot de

Clean Mat Trucks bus!

Voor trouwe vervoersponsor van de SV, Betuwe Express was het geen probleem om de bus van een passend logo te voorzien. Op deze manier komen er meer middelen om tot volle uitvakken te komen en kunnen er meer Vitesse-supporters op een betaalbare wijze mee naar de uitwedstrijden van hun club.

Afgelopen zondag was het tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle dan ook al volop genieten in en van een vol uitvak met geel zwarte supporters die de Vitesse-selectie gedurende de wedstrijd luidkeels steunden via het zingen van liederen en het toejuichen van de spelers.

De Vitesse-selectie en -staf toonden hun waardering door het uitverkochte uitvak vol met 350 Vitesse-supporters te bedanken.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: