4 juni 2014 In de media

Truphone nieuwe hoofdsponsor Vitesse

Truphone Nederland en Vitesse maken bekend dat Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, met ingang van 1 juli 2014 de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Vitesse is. De overeenkomst is getekend voor drie seizoenen.

Mobiele provider voor internationaal bellen
Truphone is opgericht in 2001 en is de zakelijke telecomprovider voor internationaal bellen en internetten. Truphone doet dit door het verstrekken van meerdere internationale nummers op één enkele simkaart, waardoor bedrijven gesprekken kunnen voeren alsof ze in Nederland zijn, met lokale gesprekskwaliteit en datasnelheid. Truphone bevordert internationaal samenwerken door hoge performance en 24/7-service. Recentelijk kondigde het bedrijf ook Truphone World aan. Daarmee is het bedrijf wereldwijd de eerste provider die binnen één bundel dataroaming en hoge internationale belkosten afschaft in 66 landen. Truphone’s gepatenteerde technologie werkt in meer dan tweehonderd landen.

Geïntegreerde samenwerking
Truphone maakt in de samenwerking als hoofdsponsor van Vitesse gebruik van alle mogelijkheden om haar merk te laten groeien. Deze mogelijkheden bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot, exposure, corporate hospitality, productlanceringen, -activaties, spelersinzet en gebruik van de trainingsaccommodatie. De samenwerking is onderdeel van een wereldwijde sponsorstrategie en hiermee benut Truphone alle facetten die Vitesse haar kan bieden. Vitesse zal de diensten van Truphone inzetten in haar bedrijf om zo te kunnen profiteren van het bereik van Truphone.

Samen kansen vergroten
Rob van Velzen, Managing Director van Truphone Nederland: "Wij zijn trots op het partnerschap met deze prachtige club met een rijke historie, groeiende businessclub en haar betrokken supporters. Vitesse en Truphone sluiten naadloos op elkaar aan. We bedrijven beide topsport en zijn beide innovatief en challengers in onze eigen sector. Wij kijken er naar uit om samen met de hele club nationaal en internationaal succes te behalen."

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: "Vitesse heeft een intensief proces doorlopen in de zoektocht naar de juiste partner met gedeelde kernwaarden en ambities. We zijn verheugd in Truphone die juiste partner te hebben gevonden. Als je de beste wilt zijn in topsport telt ieder detail. Wij kijken er naar uit het beste partnerschap van de Eredivisie te bouwen. Wij bieden Truphone het juiste platform om zich in Nederland sterk te ontwikkelen. De vooruitstrevende manier van samenwerken biedt kansen om onze gedeelde kernwaarden uit te dragen."

 

Permalink voor ingesloten afbeelding

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: