6 juli 2021 In de media

Tussenstand seizoenkaartverkoop: aantal vorig seizoen al geëvenaard

Exact twee weken geleden werd de seizoenkaartcampagne van Vitesse gelanceerd.

Commercieel directeur Peter Rovers is tevreden over de start van #GeenBrugTeVer. “We verwachten het totale aantal van vorig seizoen vandaag al te bereiken. Het is mooi dat de supporters de campagne een extra boost hebben gegeven met de corteo.

Deze actie illustreert tevens dat de relatie met de achterban op dit moment erg goed is. We zijn de supporters dankbaar dat ze de campagne ondersteunen.”

Prijzen gelijk of zelfs verlaagd

De prijzen van de seizoenkaarten blijven ten opzichte van het afgelopen seizoen gelijk en zijn in een aantal gevallen zelfs verlaagd. Zo kunnen de jeugdige supporters (tot en met 16 jaar) op de Oost-tribune al voor € 2,85 per wedstrijd naar GelreDome. Hiermee blijven onze wedstrijden heel erg aantrekkelijk voor de allerjongsten. Supporter ben je immers voor het leven. Om de toegankelijkheid te vergroten zijn de prijzen op de West-tribune in prijs verlaagd.

Verleng via www.geelswert.nl

Vitesse gaat er vanuit dat, kijkend naar de actuele cijfers en coronamaatregelen, iedereen weer welkom is in ons stadion en kijkt naar uit naar weer een mooi voetbalseizoen. Met als geweldige toevoeging dat jij er weer live bij kunt zijn! Mocht de situatie gedurende het seizoen veranderen, worden seizoenkaarthouders gecompenseerd voor de wedstrijden waar zij niet bij kunnen zijn. Een seizoenkaart bestel je dus zonder risico via www.geelswert.nl.

Sfeerbudget

Bij het bestellen van jouw seizoenkaart heb je de mogelijkheid een donatie te doen voor het sfeerbudget. Jouw vrijwillige bijdrage van € 18,92 komt volledig ten goede aan sfeeracties die we samen met de supportersgroepen willen organiseren.

Speciaal tarief voor jongeren

Om extra sfeer te kunnen creëren hebben wij een speciaal voor tarief voor jongeren van 17 tot en met 20 jaar. Zij kunnen, exclusief op de Zuid-tribune, een seizoenkaart aanschaffen met 50% korting. Samen gaan we voor een volle Zuid-tribune en een nog betere sfeer in GelreDome!

Verleng of bestel nu via geelswert.nl

Geen brug te ver

Mede door de zeer prettige samenwerking met meerder supportersgroepen in het voorbije seizoen is gekozen voor ‘Geen brug te ver’ als slogan van de campagne. De wijze waarop Arnhem geel en zwart kleurde rondom de bekerfinale, ondanks alle beperkingen, heeft de club trots gemaakt. In het nieuwe seizoen willen we deze samenwerking verder uitbouwen en gezamenlijk werken aan de sfeer en beleving in het stadion.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: