8 oktober 2019 In de media

Twee nieuwelingen kwamen op ‘inburgering’ in Supportershome Monnikenhuize

Twee nieuwelingen kwamen op inburgering in Supportershome Monnikenhuize. Eli Dasa en Nouha Dicko bezochten zaterdagavond voor het eerst de supporters van Vitesse. De Israëliër en Fransman maakten een vrolijke indruk na de gelukkige overwinning tegen FC Utrecht.
Eli Dasa moest deze zomer geduld hebben: hij verlengde zijn contact bij Maccabi Tel Aviv niet en zat eventjes zonder club. “Vitesse meldde zich en ik wilde hier wel naartoe komen. Ik ben hier nu anderhalve week en iedereen is erg aardig en dat maakt wel dat ik snel hier aan de slag kan gaan.”

Dasa mocht op het podium van het supportershome ook Nouha Dicko even voorstellen: “Echt een beest!”. De Frans-Malinese aanvaller moest daar hartelijk om lachen en liet het maar even in het midden. Ook hij is blij met z’n eerste weken bij Vitesse. “Het gaat goed en het is fijn om al bij m’n eerste basisplaats een goal te hebben gemaakt. De resultaten die we halen zijn natuurlijk goed, maar we kunnen ons spel nog wel verbeteren. Onze volgende tegenstander ken ik nog niet zo goed, maar we gaan keihard werken om ook bij VVV te gaan winnen.”

Voor Diko stond er ook nog een momentje als notaris op het programma: hij trok het winnende lotnummer voor een Vitesse-thuisshirt. De winnaar besloot om het shirt niet zelf te houden maar aan zijn kleindochter cadeau te doen. Zo kwam het shirt weer mooi terecht en ook de komende thuiswedstrijd zijn de lootjes weer gratis verkrijgbaar (op=op). De avond in het supportershome werd afgesloten met het traditionele foto- en handtekeningmoment. Het was een gelukkige zege maar daar waren de aanwezigen niet minder gelukkig om in het home. 
 

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: