2 september 2011 In de media

Uitboulevard Arnhem: actie voor seizoenkaarthouders

Op zondag 4 september is de Uitboulevard Arnhem, de aftrap van het culturele seizoen van Arnhem. De Uitboulevard vindt plaats rondom Musis Sacrum. Voor seizoenkaarthouders van Vitesse is er zondag een speciale actie.

Seizoenkaarthouders die zich op deze dag melden bij de stand van Musis Sacrum / Schouwburg Arnhem krijgen op vertoon van hun jaarkaart een kortingscoupon van 7,50 euro voor de theatervoorstelling Hard Gras. De voorstelling van Hard Gras vindt dit plaats op 11 november in Schouwburg Arnhem.

Bij de dagkassa’s in restaurant Mahler (in Musis Sacrum) kunnen seizoenkaarthouders bij inlevering van de kortingscoupon tegen een gereduceerd tarief een kaartje kopen voor de voorstelling.

Hard Gras / Hard Gras special

Eindeloos ouwehoeren over de belangrijkste bijzaak van het leven is leuk. Maar luisteren naar kenners en fijnproevers die in staat zijn de schoonheid van het voetbalspel te vatten in verhalen, interviews en gedichten, dat is pas echt genieten. Hard Gras is niet alleen een succesvol tijdschrift, de auteurs scoren al meer dan tien jaar juichende tribunes tijdens theatertournees in steeds wisselende samenstellingen.

De club heeft inmiddels vele supporters. En of het nu uit of thuis is, winst of verlies, een avondje Hard Gras blijft een feest voor fans van een literaire avond op niveau, van top- of degradatievoetbal, of van alle drie.
Dus neem gerust een sjaal van uw favoriete club mee, maar laat de vuvuzela liever thuis.

Met (in wisselende samenstellingen): Henk Spaan, Hugo Borst, Nico Dijkshoorn, Anna Enquist, Frans Thomése, Herman Koch e.a.

Mer info: klik hier

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: