6 oktober 2011 In de media

Uitkaarten Derby UITVERKOCHT!

De belangstelling voor de kaartverkoop voor de uitwedstrijd in Nijmegen was zo groot dat alle 500 beschikbare kaarten tegen half zeven al waren uitverkocht.

Kaarten voor de derby-uit in razendtempo uitverkocht

Dat de belangstelling voor de uitwedstrijd tegen de buren van over de Waal groot was, was bekend. Maar dat de kaarten op donderdag al binnen vijf kwartier weg waren, verbaasde iedereen. Verbazing bij Vitesse en bij de supporters die helaas achter het net visten.

Om kwart voor vier donderdagmiddag meldden zich al ongeveer 150 supporters bij de Fanzone. Vroeg, zo was de gedachte. Maar deze supporters hadden achteraf groot gelijk en wisten een kaart te bemachtigen voor de meest interessante uitwedstrijd van het seizoen. Rond kwart over zes, de kaartverkoop was om 17.00 uur gestart, werd het laatste kaartje van de hand gedaan.

Op het moment dat de laatste van 500 kaarten was verkocht, stonden er nog dik honderd mensen voor de kassa. De grote belangstelling is absoluut positief te noemen en alle hulde aan de supporters die volgende week zondag geloof in een goede afloop hebben. Helaas was het aantal toegewezen kaarten voor de derby niet toereikend om alle belangstellenden een toegangskaart te kunnen bieden.

Live bij het duel aanwezig zijn, daar gaat het natuurlijk om bij een wedstrijd als deze, maar het duel wordt in ieder geval uitgezonden door Eredivisie Live. De aftrap van de Nijmegen Eendracht Combinatie v Vitesse is zondag 16 oktober 12.30 uur.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: