19 mei 2018 In de media

Uitnodiging bondscoach Southgate bekroning op uitstekend seizoen Mount

Mason Mount mag zich komende week melden bij de Engelse WK-selectie voor een trainingsstage, zo melden diverse Engelse media. Bondscoach Gareth Southgate liet eerder al weten dat hij de aanvallende middenvelder, die momenteel door Vitesse gehuurd is van Chelsea, in de gaten houdt en laat hem nu een aantal dagen meetrainen.
Southgate zal komende week nog niet beschikken over een volledige selectie en zal daarom naar verwachting nog een aantal talentvolle spelers oproepen voor de trainingsstage. De bondscoach van the Three Lions gaf onlangs te kennen dat hij spelers als Mount, Phil Foden (Manchester City), Ryan Sessegnon (Fulham) en Jadon Sancho (Borussia Dortmund) in de gaten houdt.

Met Trent Alexander-Arnold (Liverpool) en Ruben Loftus-Cheek (door Chelsea verhuurd aan Crystal Palace) heeft Southgate twee talentvolle spelers opgenomen in zijn WK-selectie. Mount heeft zijn laatste wedstrijd voor Vitesse waarschijnlijk al gespeeld, omdat hij geschorst is voor de finale van de playoffs om Europees voetbal tegen FC Utrecht. De kans is groot dat de aanvallende middenvelder komende zomer in ieder geval een stap hogerop zal zetten.

Voetbalzone / foto’s SV

Hoofdsponsor: