14 februari 2017 In de media

Uitvakkaarten Sparta vs Vitesse uitverkocht

Laatste update: Alle kaarten voor de halve finale van de KNVB-beker, die beschikbaar waren voor Vitesse, zijn verkocht. Dat betekent dat de Arnhemmers met een vol uitvak worden gesteund op 1 maart in Rotterdam.
Vitesse kan dus rekenen op de maximale steun van 650 Vitesse-supporters op 1 maart in Rotterdam.

Mochten de Arnhemmers de halve finale van de KNVB-beker winnend bij Sparta afsluiten, dan staat in de finale de winnaar van het duel AZ – Cambuur te wachten. Dan zullen er in De Kuip meer kaarten beschikbaar zijn, namelijk 17.500.

UPDATE

Er zijn nog zo’n tweehonderd tickets beschikbaar voor het uitvak in Rotterdam. Seizoenkaarthouders hebben vanaf woensdag 15 februari om 10.00 uur de mogelijkheid tickets te bestellen.

Tickets kunnen online gekocht worden via www.Vitesse.nl/tickets.
Let op! De verwachting is dat de resterende tweehonderd tickets woensdag vlug uitverkocht raken, dus ben er snel bij en op = op!
 

 
Informatie kaartverkoop

Dankzij de knappe 2-0 overwinning op Feyenoord staat Vitesse in de halve finale van de KNVB Beker. Vitessenaar Nicky Hofs deed vervolgens de loting voor de halve finale, waarbij hij Vitesse koppelde aan Sparta. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop voor de halve finale.
 
Natuurlijk gaan we voor een vol uitvak op het Rotterdamse Kasteel! Er zijn 650 tickets beschikbaar voor het uitvak. De tickets worden online verkocht via Vitesse.nl/tickets. Er is maximaal één ticket per kaarthouder beschikbaar. Tevens wordt per transactie maximaal één ticket verkocht. De halve finale is te bezoeken via de buscombi.
 
Tickets zijn te koop voor € 24,- voor servicekaarthouders en € 29,- voor niet-servicekaarthouders. Dit is de prijs van de busreis inclusief het wedstrijdticket.
 
Verkoopplanning:
Fase 1: vrijdag 10 februari – 10.00 uur, start online verkoop aan servicekaarthouders;
 
Fase 2: maandag 13 februari – 12.00 uur, start online verkoop aan supporters die in seizoen 2016|2017 twee keer of meer (m.u.v. NEC vs Vitesse) een uitwedstrijd hebben bezocht;
 
Fase 3: woensdag 15 februari – 10.00 uur, start online verkoop resterende tickets aan seizoenkaarthouders.
 
Als er dan nog tickets over zijn:
Fase 4: vrijdag 17 februari – 10.00 uur, start online verkoop aan Vitesse fankaarthouders.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: