30 augustus 2011 In de media

Ulises Davila naar Vitesse

Ulises Davila speelt het komend seizoen in het geel en zwart. De 20-jarige speler tekende eind vorige week een vijfjarig contract met Chelsea, dat hem van Chivas Guadalajara heeft overgenomen.

Ulises Davila speelt het komend seizoen in het geel en zwart. De 20-jarige speler tekende eind vorige week een vijfjarig contract met Chelsea, dat hem van Chivas Guadalajara heeft overgenomen. De Mexicaan geldt als een van de grotere talenten in het internationale jeugdvoetbal. Vitesse huurt Davila voor één seizoen van Chelsea FC.

“Deze transfer heeft alles bij elkaar een maand of twee geduurd,” vertelt technisch directeur Ted van Leeuwen, die in Londen een overeenkomst met Chelsea en Ulises afrondde, tegenover Vitesse TV “Het is een open jongen, die perfect in onze groep zal passen. Ulises is erg gemotiveerd om naar Vitesse te komen en vanuit Arnhem de weg naar de top in te slaan.”

Ulises is een aanvallende middenvelder die ook in een vrije rol vanaf de flanken uitstekend uit de voeten kan. Momenteel wacht Ulises in Mexico zijn tewerkstellingsvergunning af.

Ook Anthony Annan is nog in afwachting van deze documenten. Valeri Qazaishvili heeft de juiste papieren inmiddels in zijn bezit. Hij is per direct inzetbaar.

Ted van Leeuwen: “De selectie begint steeds meer vorm te krijgen. Zeker aanvallend zijn de mogelijkheden met Ulises en Qazaishvili enorm vergroot. “

Ulises Davila krijgt bij Vitesse rugnummer 24.

Interview met technisch directeur Ted van Leeuwen en beelden van de nieuwste aanwinst van de Arnhemmers.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: