7 september 2016 In de media

Update internationals Vitesse in actie

Alle interlandwedstrijden zitten er op. Tijd voor de spelers om weer terug te keren naar de Arnhemse velden. Lewis Baker was de enige Vitesse-speler die tot scoren wist te komen, lees hier hoe het de rest van de spelers af ging.
Rashica
Voor Milot Rashica stond maandag 5 september een bijzonder duel op het programma. Hij speelde voor het eerst een interland met Kosovo. Hij nam het daarbij op tegen Finland. De wedstrijd werd gespeeld in Turku. Het ging hierbij om een WK kwalificatiewedstrijd. In zijn eerste duel met Kosovo mocht de rappe buitenspeler de hele wedstrijd vol maken. Uiteindelijk bleef het duel met een 1-1 eindstand zonder winnaar.

Kashia
Guram Kashia speelde maandag 5 september met Georgië een kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk voor WK 2018. De wedstrijd werd gespeeld in Tbilisi. De Vitesse captain zag de wedstrijd met 1-2 verloren gaan. Kashia speelde de volledige wedstrijd.

Yeini
Sheran Yeini speelde maandag 5 september met Israël een kwalificatiewedstrijd voor WK 2018 tegen Italië. Ook Yeini speelde de hele wedstrijd. Ondanks een rode kaart voor Italië  in de 55e minuut wist Israël geen winst te boeken. De ruststand van 1-2 liep uiteindelijk uit in een 1-3 overwinning voor de Italianen.

Baker
Lewis Baker speelde dinsdag 6 september met Engeland O21 een EK-kwalificatiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen. Baker wist eenmaal tot scoren te komen in een wedstrijd waarbij de Engelsen geen kind hadden aan de Noren. Met een overduidelijke 6-1 overwinning was de hoofdrol weggelegd voor Marcus Rashford, hij maakte een zuivere hattrick. Baker deed de volledige wedstrijd mee.

Zhang
Yuning Zhang speelde met China twee duels. Beide duels waren in het kader van kwalificatiewedstrijden voor WK 2018.  De eerste wedstrijd was een uitwedstrijd tegen Zuid-Korea. Deze zag de jonge Chinees helaas verloren gaan. Even leek het erop dat China nog terug zou komen tot 3-3, maar het bleef het bij een 3-2 stand voor Zuid-Korea. Dinsdag 6 september speelde China een thuiswedstrijd tegen Iran. In dit duel kwamen beide teams niet tot scoren. Zhang speelde 79 minuten mee.

Ota
Kosuke Ota nam het met Japan in een thuisduel op tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Hoewel Japan meer balbezit en meer schoten had was het de tegenstander die er met de winst vandoor ging. Het duel eindigde in een 1-2 overwinning voor de Verenigde Arabische Emiraten. Dinsdag 6 september speelde Japan de uitwedstrijd tegen Thailand. Ook deze wedstrijd stond in het teken van kwalificatie voor WK 2018 in Rusland. Ditmaal wist Japan wel de overwinning te pakken. Het duidelijk betere Japan was met ruim 60% balbezit en maar liefst 17 schoten erg dominant. Het duel eindigde in een 0-2 winst voor Japan.

Koryan
Arshak Koryan speelde met Rusland O21 twee wedstrijden. Tegen de Faeröer Eilanden werd een klinkende 3-0 zege geboekt. Dinsdag 6 september speelde het team tegen Oostenrijk. In deze wedstrijd was er na 90 minuten geen winnaar. Ondanks dat de Russen meer kansen wisten te creëren kwamen zij niet verder dan 1-1. Koryan heeft geen minuten gemaakt.

Nakamba
Marvelous Nakamba kwam in het kader van kwalificatie voor de Afrika Cup in 2017 uit tegen Guinee. Het team van Nakamba verloor met 1-0.

Room
Eloy Room nam het met Curaçao in een oefenduel op tegen Achilles '29 uit Groesbeek. Curaçao won nipt van de ploeg uit de Jupiler League. Een late 1-0 was genoeg voor de zege.

Lelieveld
Julian Lelieveld nam het met Nederland O20 twee keer op tegen Tsjechië O20. Beide wedstrijden waren oefenduels. Het eerste duel werd een duidelijke overwinning voor de oranje beloften: 4-1. In het tweede duel hielden de teams elkaar in evenwicht: 1-1.