18 juli 2019 In de media

Update oefenprogramma: Vitesse speelt in Driel

Er is een oefenwedstrijd aan de voorbereiding toegevoegd. Op woensdag 24 juli speelt Vitesse om 19.00 uur bij RKSV Driel tegen het Turkse Sivasspor.
Geen Vitesse-supporters naar Bayer 04 Leverkusen
Daarnaast heeft Vitesse te horen gekregen dat op last van de Duitse autoriteiten en vanwege de beperkte faciliteiten op het trainingscomplex, er helaas geen uitsupporters welkom zijn bij de oefenwedstrijd vs Bayer 04 Leverkusen. Wel wordt, in samenwerking met de Duitse ploeg, een livestream gefaciliteerd.

Kaartverkoop RKSV Driel
Voor deze wedstrijd zijn op de wedstrijddag kaarten te koop op het sportpark in Driel. De kassa’s zijn vanaf 18.00 uur geopend. De tickets zijn verkrijgbaar voor 10,- euro (5,- euro voor jeugd t/m 16 jaar). De tickets kunnen zowel per pin als contant betaald worden. Houd daarnaast rekening met beperkte parkeergelegenheid, dus kom als het even kan zo veel mogelijk met de fiets!

Kaartverkoop SV Darmstadt 98
De eerstvolgende wedstrijd is die tegen SV Darmstadt. Voor Vitesse-supporters is vak N4 geopend. Kaarten zijn op de wedstrijddag te koop bij toegangspoorten twee en drie. Volwassenen betalen 10,- euro en studenten, gepensioneerden en minder validen betalen 8,- euro. Kinderen onder de zes jaar mogen gratis naar binnen.

Let op: alles is cash only! Zowel de toegangskaarten als de catering kan dus alleen contant worden afgerekend.

De Noord-tribune is het beste te bereiken via de ingang links van de fitnessruimte, als je vanaf de straat richting het stadion loopt. De toegangspoorten voor Vitesse-supporters bevinden zich aan de linkerkant. SV Darmstadt adviseert Vitesse-supporters om via buslijn 9 E naar het stadion te reizen (tramlijn 9 is niet in gebruik vanwege werkzaamheden). Deze bus rijdt vanaf het centraal station en via het centrum naar de halte “Merck-Stadion”. Om het stadion zijn zeer beperkte parkeerplaatsen beschikbaar. Let daarbij ook op dat de bewegwijzering naar de parkeerplaats voor bezoekers op zo’n half uur lopen ligt, aangezien het reguliere bezoekersvak aan de andere kant van het stadion ligt en voor deze wedstrijd niet wordt opengesteld.

Hierbij een overzicht van de resterende oefenwedstrijden, voordat voor Vitesse de competitie op zaterdag 3 augustus begint vs Ajax (aanvang 18.30 uur).

Oefenwedstrijden
Zaterdag 20 juli | 15.00 uur | SV Darmstadt 98 vs Vitesse | locatie: Merck-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt
Woensdag 24 juli | 19.00 uur | Vitesse vs Sivasspor | locatie: RKSV Driel, Dorpsstraat 13, Driel
Zondag 28 juli | 17.00 uur | Bayer 04 Leverkusen vs Vitesse | noot: op last van de lokale autoriteiten en vanwege de beperkte faciliteiten, zijn er helaas geen uitsupporters welkom


Vitesse-spits Dauda in duel met zijn Sivasspor tegenstander in 2015 (2-2)
Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: