19 november 2019 In de media

Update Vitesse-internationals

Meerdere Vitesse-spelers vliegen deze week uit voor interland verplichtingen.
Zo spelen Eli Dasa, Tim Matavz en Matúš Bero EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020. Danilho Doekhi strijdt met Jong Oranje voor plaatsing voor het EK O21. Armando Obispo en Thomas Buitink oefenen tweemaal vriendschappelijk met Oranje O20. Keisuke Honda ontvangt met Cambodja Hongkong voor WK-kwalificatie.

Matúš Bero
Slowakije verloor het eerste EK-kwalificatieduel deze interlandperiode met 3-1 in en tegen Kroatië. 
Matúš Bero zat de hele wedstrijd op de bank. In eigen land wacht Azerbeidzjan dinsdagavond voor het laatste kwalificatieduel. Slowakije heeft nog een kans om het EK te halen. Wanneer Slowakije zelf wint van Azerbeidzjan en Wales en Hongarije tegen elkaar gelijkspelen, is Slowakije geplaatst voor het EK in 2020.

Eli Dasa
Israël speelt, met Eli Dasa in de selectie, twee EK-kwalificatiewedstrijden. Zaterdagavond 16 november was het eerste duel in eigen land tegen Polen. Israël verloor met 1-2 en is daarmee uitgeschakeld voor het EK in 2020. Dasa speelde de hele wedstrijd. Israël gaat dinsdagavond 19 november op bezoek bij Noord-Macedonië voor de laatste kwalificatiewedstrijd.

Tim Matavz
Tim Matavz speelt in dezelfde poule ook twee EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020. Met Slovenië won hij het eerste duel met 1-0 van Letland. Door de overwinning van Polen op Israël (1-2) is Slovenië helaas uitgeschakeld. Dinsdagavond 19 november reist Slovenië af naar Polen voor het laatste kwalificatieduel.  

Danilho Doekhi
Danilho Doekhi zag Jong Oranje het EK-kwalificatieduel in en tegen Jong Gibraltar met 0-6 winnen. Doekhi kwam niet in actie namens Jong Oranje. Dinsdagavond 19 november (aanvang 18.30 uur) oefent Jong Oranje op De Vijverberg vriendschappelijk tegen Jong Engeland.

Armando Obispo & Thomas Buitink
Armando Obispo en Thomas Buitink verloren met Oranje O20 het eerste duel tegen Tsjechië O20: 1-4. Obispo begon in de basiself en Buitink viel in de 78e minuut in voor Dylan Vente. Oranje O20 speelt nog één keer deze interlandperiode. Dinsdagavond (aanvang 14.30 uur) gaat Oranje op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Frankrijk.

Keisuke Honda
Keisuke Honda is de bondscoach van Cambodja. De Japanner gaat met zijn ploeg op bezoek bij Hongkong. Het kwalificatieduel begint dinsdagavond 19 november om 13.00 uur Nederlandse tijd.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: