11 mei 2018 In de media

Update: Vitesse sfeervak op Theo Bos-tribune (zuid)

Onlangs presenteerden Vitesse en de supporters van de Theo Bos-tribune (Zuid) een nieuw concept: het sfeervak. De afgelopen maanden heeft Vitesse, op verzoek van de diverse supportersgroepen en in samenwerking met de lokale autoriteiten, gewerkt aan de totstandkoming van het sfeervak.
In het sfeervak komen diverse geselecteerde supportersgroepen bij elkaar met als gezamenlijk doel de sfeer op de Theo Bos-tribune en in GelreDome te verhogen. Het sfeervak wordt bij de eerste thuiswedstrijd van seizoen 2018|2019 in gebruik genomen.

Voor het sfeervak geldt een besloten verkoop. Het komend seizoen nemen er 350 supporters plaats in het sfeervak, dat zich bevindt op de vakken 112 en 113 van de Theo Bos-tribune (Zuid), recht achter het doel. Het sfeervak betreft rij 1 tot en met 16 en de stoelnummers 68 tot en met 97. De plaatsen naast en boven het sfeervak zijn gewoon beschikbaar voor de andere supporters op de Theo Bos-tribune (Zuid). De toegang tot het sfeervak is uitsluitend voor supporters met een toegangskaart voor het sfeervak. Dit is anders dan op de rest van de Theo Bos-tribune (Zuid), waar een vrije stoelkeuze van toepassing is. Daarnaast wordt het op de Theo Bos-tribune (Zuid) gedoogd om te staan. Op de andere tribunes is het niet toegestaan om tijdens de wedstrijd structureel te staan. Halverwege en aan het einde van seizoen 2018I19 wordt het sfeervak geëvalueerd en wordt er gekeken naar een eventuele uitbreiding.

Vitesse heeft begrip voor de supporters die het betreuren dat zij door de nieuwe situatie moeten verplaatsen. Vitesse streeft naar een minimale wijziging voor deze supporters, maar heeft wel de overtuiging dat het sfeervak bijdraagt aan een algeheel betere sfeer in het hele stadion.

Indien er naar aanleiding van het sfeervak bij u vragen ontstaan dan kunt u contact opnemen met Vitesse Betrokken via info@vitessebetrokken.nl of 026-8807549.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: