4 juni 2018 In de media

Update: al meer dan 8.000 seizoenkaarthouders

Op dit moment zijn er al meer dan 8.000 Vitessenaren met een Geel Swert hart die zich van een seizoenkaart hebben verzekerd voor seizoen 2018|2019. Dat zijn zo’n achthonderd seizoenkaarten meer dan vorig jaar op deze datum.
Nog geen seizoenkaart? Bestellen kan gemakkelijk via Geelswert.nl!

Commercieel directeur Olivier Smit: “We hebben met het winnen van de play-offs het afgelopen seizoen succesvol afgesloten. Nu zijn we al weer volop bezig met het nieuwe seizoen. Het is mooi om te zien dat er al veel Vitessenaren hun seizoenkaart hebben verlengd of aangevraagd. Onze ambitie blijft om structureel mee te strijden voor de plaatsen om Europees voetbal. De ruim 8.000 Vitessenaren die zich al verzekerd hebben van een seizoenkaart is een goed begin, op weg naar veel geel-zwarte feestjes in GelreDome.”

Bestellen
Wil jij ook een seizoenkaart bestellen? Ga dan naar Geelswert.nl en bestel eenvoudig en snel een seizoenkaart!

Je hebt al een seizoenkaart vanaf 179,- euro op de Edward Sturing-tribune (Noord). Jeugd tot en met zestien jaar kan op de Charly Bosveld-tribune (Oost) genieten van het meest voordelige tarief van 49,75 euro!

Voor seizoenkaarthouders van het afgelopen jaar blijft, indien nog niet verlengd, de stoel gereserveerd tot zaterdag 30 juni.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: