6 januari 2014 In de media

Uros Djurdjevic voor 4,5 jaar Vitessenaar

Uros Durdevic versterkt per direct de selectie van Vitesse. De 19-jarige aanvaller komt over van FK Rad uit Belgrado. De Servische jeugdinternational tekent in Arnhem een contract voor 4,5 jaar.
Durdevic vliegt maandagavond naar Abu Dhabi, zodat hij zich direct kan voegen bij de selectie van trainer Peter Bosz. Durdevic maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 28 augustus 2011. Daarnaast kwam hij achttien keer uit voor Servische jeugdelftallen.

Mohammed Allach over de overstap. "Uros is één van de grootste talenten uit zijn land. Hij is een jonge, veel belovende spits. Bij Vitesse, binnen de selectie en speelwijze van Peter Bosz, kan hij zich uitstekend verder ontwikkelen en doorgroeien."

Durdevic is blij met zijn overstap naar Vitesse. "Ik kende de Nederlandse competitie en Vitesse al. De speelstijl van Vitesse bevalt me. Ik hoop met Vitesse zo lang mogelijk mee te blijven doen in de top van de Eredivisie. Hopelijk kan ik daar een belangrijke rol in spelen."

Update dinsdag 7 januari, 09.15 uur
Durdevic meldde zich dinsdagmorgen in het spelershotel om direct aan te sluiten bij zijn nieuwe medespelers in de ontbijtzaal. "Het was een goede vlucht, maar wel een lange. Ik kan wel een ontbijtje gebruiken", zei Uros met een knipoog in de lobby. De aanvaller gaat in Arnhem spelen met rugnummer 9.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: