12 januari 2011 In de media

Vacature: Supporterscoördinator (m/v)

Vitesse is op zoek naar een kandidaat voor de functie supporterscoördinator (m/v). Het gaat hier om een full time functie (40 uur per week, jaarcontract). De supporterscoördinator is actief bij Vitesse Betrokken.

Stichting Vitesse Betrokken is in 2007 opgericht om sociaal-maatschappelijke activiteiten te organiseren in de regio Groot Arnhem. De stichting streeft ernaar om met de inzet van verschillende maatschappelijke partners, de club Vitesse en de spelers van Vitesse een bijdrage te leveren aan het terugdringen van maatschappelijke problemen. Daarbij valt te denken aan vervagend normbesef, verveling, schooluitval en overgewicht onder schoolgaande jeugd en jongeren. Om het team van stichting Vitesse Betrokken te versterken zijn we per direct op zoek naar een

Supporterscoördinator (m/v)

In deze functie ben je nauw betrokken bij het realiseren van de doelstellingen van de stichting. De pijlers sportiviteit en respect, talentontwikkeling en gezondheid zijn zeer belangrijk bij de diverse projecten. Het doel is om op deze manier meer jongeren en hun ouders te bereiken, te enthousiasmeren en te werven voor activiteiten. Vitesse betrokken komt naar de wijken toe en daarbij wordt voetbal gebruikt als middel voor sociale integratie, het creëren van een gemeenschappelijke, sportieve cultuur in de wijken en het bevorderen van de leefbaarheid.

Functieomschrijving

Als supporterscoördinator ben je dagelijks bezig met het verbinden van de kracht van de voetbalclub Vitesse met de problemen en kansen die zich voordoen onder de achterban van de club en in de regio. Jouw taken zijn ondermeer;
Het ophalen van ideeën, activiteiten en projecten bij supporters, bewoners en direct betrokken organisaties.
Het vormgeven, plannen en financieren van concrete projecten en activiteiten.
Zorgdragen voor het tot stand brengen, (onder)houden en het vergroten van de binding tussen (potentiële) Vitesse-supporters en Vitesse.
Het realiseren van een effectieve benadering en werkwijze ten aanzien van probleemveroorzakende supporters.
Het uitdragen van de sociaal maatschappelijke betrokkenheid van Vitesse en het zichtbaar maken bij een breed publiek.
Het opbouwen en onderhouden van een goed netwerk met educatieve- en sociale (hulpverlenings) organisaties en -instellingen

 

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding en aantoonbaar relevante werkervaring
Kennis van de sociale kaart van Arnhem is een pre
Affiniteit met voetbal in het algemeen en Vitesse in het bijzonder
Ervaren jongeren- (en welzijns) werker
Communicatief vaardig en gewend aan communiceren op verschillende niveaus
Ervaring met projectmatig werk
Sterk in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk
Resultaatgericht en besluitvaardig
Doorzettingsvermogen en stressbestendig
Aanvullende informatie
In deze functie rapporteer je aan het bestuur van de stichting Vitesse Betrokken. Deze uitvoerende functie vraagt om een zeer flexibel persoon die zich ook met grote regelmaat buiten kantooruren inzet voor de stichting. Te denken valt aan het werken tijdens thuis- en uitwedstrijden van Vitesse. Het gaat hier om een full time functie (40 uur per week, jaarcontract).

Interesse?
Stuur je CV met begeleidend schrijven, bij voorkeur via e-mail, vóór 29 januari a.s. naar Vitesse, t.a.v. Annemarie Trommel, a.trommel@vitesse.nl. Het adres van Vitesse is: Postbus 366, 6800 AJ ARNHEM. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vitesse op nummer 026-880 77 70.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: