14 april 2010 In de media

Vakalopoulos en Kodalak op de bank

Pröpper, Van Ginkel en Felixdaal stonden in de schijnwerpers, dinsdagavond. Voor Gino Felixdaal was het zijn debuut, Davy Pröpper stond nooit eerder vanaf de aftrap in de basis van Vitesse.

Marco van Ginkel maakte al eerder speelminuten tijdens de wedstrijden van Vitesse tegen Willem II en RKC.

Vakalopoulos en Kodalak op de bank
Zij stonden niet in de belangstelling van de media, maar er maakten nog twee jeugdspelers hun opwachting bij de selectie van Vitesse.

De 19 jarige Jong Vitesse verdediger Michalis Vakalopoulos zat voor de eerste keer op de bank bij het door blessures en schorsingen geteisterde Vitesse. De jeugdspeler met de Griekse nationaliteit is geboren in Leiderdorp en droeg rugnummer 40. Hij komt van de jeugdopleiding van PSV en kan op alle verdedigende posities uit de voeten.

De 18 jarige middenvelder Cagri Kodalak was ook door Vitesse trainer The Bos aan de selectie voor de wedstrijd tegen NAC Breda toegevoegd. De Turkse middenvelder droeg rugnummer 36 en komt van de C jeugd van Feyenoord. In februari maakte hij nog de 1-0 voor Jong Vitesse / AGOVV in de derby tegen de Nijmeegse rivaal.

Het aantal jeugdspelers welke op de bank moesten plaatsnemen was dermate, dat er geen tijd meer was om de rugnummers op de trainingstenues aan te passen.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: