4 december 2015 In de media

Valeri Qazaishvili beleeft ‘amazing week’

Na de derby met NEC vloog Valeri Qazaishvili direct naar zijn geboorteland Georgië om zijn pas geboren dochtertje te zien.
'This was an amazing week', sprak de middenvelder van Vitesse vrijdag na de training.

Qazaishvili maakt een uitstekend seizoen door. Zijn beste tot nu toe in dienst van Vitesse. 'Ja, dat vind ik ook. Ik ben belangrijk voor het team, voel me goed en speel heel veel. Vorig seizoen had ik ook wel een paar goede wedstrijden, maar nu is het constanter', reageerde de 22-jarige technicus.

Vorige week droeg matchwinner Qazaishvili het doelpunt tegen NEC op aan zijn dochtertje Emilia. 'Een geweldig gevoel', beschrijft hij de paar dagen die hij mocht verblijven in Tblisisi. 'IK ben daar een paar dagen geweest en het was onbeschrijfelijk. En dat direct na zo'n mooie wedstijd. Het was echt een fantastische week voor mij. Natuurlijk ben ik wel een beetje moe, maar ik heb wat rust gekregen. Ik voel me fit en goed.'

Zaterdag wacht PSV in Gelredome. Een wedstrijd waarbij Vitesse weer kan aansluiten bij de top in de eredivisie. 'Een interessante en ook hele belangrijke wedstrijd voor ons. We zullen alles doen om de drie punten te pakken', besloot Qazaishvili.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: