2 oktober 2015 In de media

Van de Looi: ‘Blik op zondag’

Vrijdagmiddag om 15.10 uur landde vlucht EN530 op Groningen Airport Eelde. Een bus stond op de landingsbaan klaar om de spelers zo snel mogelijk terug naar Euroborg te vervoeren.
Op Corpus werd nog een hersteltraining afgewerkt.

Trainer Van de Looi blikte nog kort terug op de wedstrijd in Portugal: “We hadden het in het begin heel moeilijk en nadat we het anders hadden neergezet, hebben we een behoorlijke wedstrijd gespeeld. Helaas konden we de 1-0 niet meer omdraaien.”

Vitesse – FC Groningen

Behalve de geblesseerde Rasmus Lindgren heeft de FC-trainer iedereen nog op ‘beschikbaar’ staan voor de uitwedstrijd in Arnhem. “vrijdagmiddag hebben we de wedstrijd tegen SC Braga afgesloten en vervolgens ging de blik meteen weer op zondag. 

Vrijdagmiddag gingen we nog het veld op en zaterdagmiddag is vervolgens de laatste training. In de tussentijd kijken we hoe iedereen ervoor staat, door te praten en met behulp van de informatie vanuit de medische staf. Op het eerste oog zijn we fysiek redelijk goed door de wedstrijd gekomen.”

Om 14.30 uur wordt in het Gelredome afgetrapt in de achtste speelronde van de Eredivisie. “Zondagochtend rijden we richting Arnhem en in Gelredome treffen we een jong en fris team. Tegen Heerenveen stond er een energiek team. Het is een ploeg met veel kwaliteit. Ondanks vele nieuwe spelers hebben ze er snel een ploeg van gemaakt. Het is opnieuw een ploeg van formaat, waartegen we spelen. De afgelopen weken hebben we alleen maar goede ploegen getroffen, dus wat dat betreft weten we ook waar we aan toe zijn.”
 

FcGroningen / Foto’s SV

Hoofdsponsor: