27 oktober 2014 In de media

Van der Heijden: “Nog niet met Vitesse gesproken”

Jan-Arie van der Heijden weet niet waar zijn toekomst ligt. De verdediger van Vitesse heeft een aflopend contract en sprak nog niet met de Arnhemse clubleiding.
Van der Heijden (26) verwacht binnenkort met Vitesse om de tafel te gaan. "Ik heb geen idee wat de toekomst brengt", zei de mandekker tegen VI. "Ik heb nog niet gesproken met de club. Het klopt dat ik de leeftijd heb om eens een andere stap te gaan maken, maar eerst wacht ik af."
 
"Ik heb het enorm naar mijn zin hier. Ik heb dan ook geen haast. Ooit wil ik nog wel een keer in het buitenland spelen, daar kan ik eerlijk in zijn. Een voorkeur? Nee, niet echt. In het buitenland spelen is een droom die ik al van jongs af aan heb", vertelt Van der Heijden.
 
Leidersrol
"We zien het wel. Nu wil ik eerst een goed seizoen spelen met Vitesse en bovenin meedraaien", aldus de Schoonhovenaar, die in de zomer van 2011 de overstap maakte van Ajax. Van der Heijden kwam naar Arnhem als controlerende middenvelder, maar speelt tegenwoordig centraal in de defensie.
 
Na de blessure van aanvoerder Guram Kashia nam de ex-Ajacied de band over van de Georgiër. Kashia is inmiddels weer hersteld van een teenkwetsuur, maar trainer Peter Bosz hield hem op de bank tegen NAC Breda (2-2). Vitesse staat na tien speelronden op de zevende plaats.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: