24 november 2013 In de media

Van der Heijden: penalty was nekschot

Vitesse moet zich niet blind staren op de koppositie. Dat zegt verdediger Jan-Arie van der Heijden na de 3-0 overwinning tegen Go Ahead Eagles’.
'Je ziet dat we als groep groeien. Het is goed dat we bovenaan staan maar we moeten ons er niet blind op staren. Je weet dat andere ploegen ons achterna gaan. We moeten ons eigen spel blijven spelen.'

Tumult op veld

Vitesse won de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles vrij gemakkelijk. Maar tijdens de eerste helft sloeg toch de vlam in de pan toen Vitesse een tweede penalty kreeg en een supporter het veld op kwam. Daarom legde scheidsrechter Makkelie de wedstrijd tien minuten stil.

'Ik snap de scheidsrechter wel, hij wilde de spelers laten bedaren maar we hadden een penalty en dan is het lastig om na de onderbreking meteen een penalty te nemen. Lucas Piazón schoot hem er goed in. Dat was het definitieve nekschot voor Go Ahead Eagles.'