18 oktober 2014 In de media

Van der Struijk: “Uiteindelijk is het kwaliteitsverschil”

Frank van der Struijk kreeg vorig seizoen tot zijn grote teleurstelling te horen dat Vitesse niet met hem verder wilde.
De verdediger keerde daarom terug naar zijn oude liefde Willem II, waarmee hij zaterdagavond met 1-4 verloor van de Arnhemmers.

Lang deden Vitesse en Willem II niet veel voor elkaar onder, maar uiteindelijk trokken de bezoekers toch aan het langste eind. Van der Struijk toonde zich voor de camera van FOX Sports realistisch. "Uiteindelijk is het een kwaliteitsverschil. Ze winnen met 1-4, maar ik denk dat we op voetballend gebied niet onder doen voor ze. We willen hetzelfde spel op de mat leggen en hebben het ze heel erg moeilijk gemaakt. Zij maken de kansen dan wel af, wij niet. Dat is een verschil in kwaliteit."

Van der Struijk vond wel dat Willem II trots mocht zijn op de manier waarop er gespeeld werd tegen Vitesse. "Ik heb veel ploeg in zien zakken tegen Vitesse, dat kan ook rendement opleveren. Maar wij willen ons eigen spelletje spelen. Naar voren en druk vooruit, aanvallend voetbal spelen. Zij zijn helaas echter net iets slimmer in de afronding. Als wij de kansen afmaken dan wil ik nog wel eens zien."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: