30 juli 2014 In de media

Van Ginkel zet stapje extra voor ‘Vitesse’

Marco van Ginkel hoopt woensdag meer dan anders op de nodige speeltijd bij Chelsea. De 21-jarige middenvelder wil dolgraag meedoen in de oefenwedstrijd van zijn Engelse club tegen zijn jeugdliefde Vitesse.
Als jong ventje kwam hij in 2003 bij de Arnhemse club binnen, om tien jaar later een lucratief contract te ondertekenen bij Chelsea. Met die club onderhoudt Vitesse inmiddels nauwe banden.

"Ik heb er echt zin in. Vitesse is de club waar ik min of meer ben opgegroeid. Ik heb nog regelmatig contact met mensen bij de club en spelers. Ik kijk ernaar uit om veel bekenden te zien", liet Van Ginkel dinsdag op de website van Vitesse weten.

Het eerste seizoen van de middenvelder in Londen viel in het water door een zware knieblessure, waardoor hij ook het WK aan zich voorbij moest laten gaan. Louis van Gaal liet hem in mei nog wel kortstondig meetrainen met de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.
 

Voor het duel Vitesse vs Chelsea FC geldt een vrije verkoop. Kaarten kunnen worden gekocht in MijnVitesse, bij Ticketbox en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s van GelreDome om 17.30 uur open. Het busvervoer van Breng rijdt woensdag net als tijdens reguliere thuiswedstrijden van Vitesse.
Voetbalprimeur / Foto’s SV – CFC

Hoofdsponsor: