19 augustus 2016 In de media

Van Wolfswinkel eerste man of the match 2016|2017

Een spits die start met 1 op 1 lopen, kan blij zijn. Maar niet als er wordt verloren.
Ricky van Wolfswinkel tekende zaterdagavond voor zijn tweede treffer van het seizoen. Tot vreugde leidde het niet, want Vitesse ging onderuit. Wel was de spits, samen met Mitchell van Bergen, te gast in supportershome Monnikenhuize na afloop van de wedstrijd Vitesse – ADO Den Haag.
 

Na afloop van de interviews werd traditioneel weer een Vitesse-thuisshirt verloot. Ondanks de nederlaag van Vitesse wisten veel supporters het supportershome weer te vinden. 
 
De aanwezige supporters begroetten de teruggekeerde Ricky van Wolfswinkel met enthousiasme. De spits was blij met zijn doelpunt, maar niet met het verlies: "Ongelofelijk dat wij deze wedstrijd hebben verloren. In de eerste helft hadden we afstand moeten nemen. Daar waren genoeg mogelijkheden voor."
 

De Woudenberger staat nu op 2 goals uit 2 wedstrijden. Hoeveel goals gaat hij maken? "Het is nu een goede start voor mij persoonlijk, maar 1-op-1 lopen het hele seizoen volhouden is lastig natuurlijk. Maar zo wel dan is het aan het einde van het seizoen een rondje van mij!".
 

 
Van Wolfswinkel kwam mooie worden te kort voor zijn ploeggenoot van Bergen: "Hij is echt wel verder dan ik toen ik 16 was."

Van Bergen glimlachten bij het compliment. Het lag een tijd terug eerder voor de hand dat FC Lienden-uit op het programma stond voor van Bergen. Het werd ADO-thuis met het eerste: "Vorige week was mooi. Het was nu vandaag mijn derde wedstrijd en ik hoop dat er nog veel volgen."

"Jammer dat we verloren hebben maar zaterdag knallen we er weer op."
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: