26 oktober 2010 In de media

Van Arum ‘verandert niet te veel’

Interimtrainer Hans van Arum van Vitesse wil zijn geplaagde elftal tegen koploper PSV ‘niet veel veranderen’.

Interimtrainer Hans van Arum van Vitesse is niet van plan zijn elftal compleet aan te passen aan de ontketende lijstaanvoerder PSV, die zondag Feyenoord door de gehaktmolen haalde: 10-0.

Vitesse, dat zelf ruim (1-4) van FC Utrecht verloor, ontvangt PSV woensdagavond om 21.00 uur in GelreDome.

"Het is niet verstandig alles om te gooien, ook niet voor PSV. Het is al onrustig genoeg voor de spelers. Daarbij was het voetballend niet zo slecht tegen Utrecht", vond van Arum, die donderdag de ontslagen Theo Bos opvolgde en tegen FC Utrecht zijn debuut als hoofdtrainer van Vitesse maakte. Van Arum bewaakt samen met keeperstrainer Raimond van der Gouw 'het fort' in Arnhem. Hij zal niet aan de speelwijze (4-2-3-1) sleutelen, mogelijk wel aan de poppetjes. Van Arum wilde zijn opstelling niet bekend maken. "Dat heb ik bij de spelers ook niet gedaan." Mogelijk offert hij een aanvallende middenvelder (Ismaïl Aissati) voor een verdedigende: Frank van der Struijk. Spits Marcus Pedersen, die zondag bij zijn debuut - ietwat gelukkig- scoorde, begint op de bank.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Kashia, Sprockel, Rajkovic, Büttner; Pröpper, Matic; Jenner, Aissati, Stevanovic; Nilsson.

Scheidsrechter bij Vitesse-PSV is Pieter Vink.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: