26 november 2010 In de media

Van Arum blijft bij Vitesse

Donderdag 25 november hebben algemeen directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Ted van Leeuwen een gesprek gehad met assistent-trainer Hans van Arum.

De insteek van dit gesprek was om de impasse met betrekking tot de positie van Hans van Arum te doorbreken en de basis voor een verdere samenwerking met de oud-speler te verstevigen.

Zoals bekend is Hans van Arum na de komst van de nieuwe hoofdtrainer en zijn assistenten, tijdelijk, op een zijspoor beland voor wat betreft zijn werkzaamheden bij de A-selectie.

Binnen veertien dagen moet duidelijk zijn wat de precieze invulling wordt van de toekomstige functie van Hans van Arum. Tot die tijd zal Hans van Arum scoutingwerkzaamheden verrichten.


Van Arum tijdelijk scout van Vitesse

Hans van Arum gaat tijdelijk als scout aan de slag bij Vitesse.

Dat heeft de club gisteren bekendgemaakt. De voormalig assistent-trainer en interim-hoofdtrainer (na het ontslag van Theo Bos) is sinds de komst van hoofdtrainer Albert Ferrer overbodig. Van Arum, die tot medio 2012 onder contract staat, sprak donderdag met de clubleiding. De definitieve invulling van zijn functie wordt later bepaald.

Vitesse.nl / De Gelderlander

Hoofdsponsor: