30 oktober 2011 In de media

Van de Brom: Goed gespeeld, niets weggegeven

Piet Velthuizen heeft tijdens de warming up van De Graafschap-Vitesse (0-1) een knieblessure opgelopen, waardoor Eloy Room hem moest vervangen. ‘Ik had al wat last van die knie, maar toen ik per ongeluk in de grond trapte, verergerde dat en kon ik niet goed meer schoppen’, verklaarde de doelman van Vitesse na afloop van de Gelderse derby.

Velthuizen verwacht niet dat de blessure hem lang aan de kant houdt. ‘De dokter gaat ernaar kijken. Het is iets met het kniekapsel van mijn linkerbeen, maar ik denk niet dat het ernstig is.’

Van den Brom
John van den Brom stapte zondag na de overwinning (1-0) in de Gelderse derby tegen De Graafschap met ‘een lekker gevoel’ in de bus terug naar Arnhem. ‘Hier zit een blije trainer’, aldus de oefenmeester van Vitesse.

Van den Brom: ‘We hebben goed gespeeld, niets weggegeven en de overwinning was dik verdiend. Het enige verwijt dat ik mijn ploeg misschien kan maken is dat we na de 1-0 de kansen op een grotere voorsprong hebben verzuimd te benutten. Daardoor werd het de laatste minuten onnodig toch nog een beetje hectisch.’

Ulderink
Zijn collega Andries Ulderink kon leven met de nederlaag van De Graafschap. ‘We hebben te weinig afgedwongen’, erkende de trainer van de Doetinchemse club.

AD

Hoofdsponsor: