17 juni 2011 In de media

Van de Streek naar Vitesse; SDV Barneveld speelt tegen profclub

Het zat er al een tijdje aan te komen, gisteravond maakte Vitesse het bekend. Sander van de Streek verkast van SDV Barneveld naar de beloften van Vitesse/AGOVV. De laatste formaliteit – het zetten van de handtekening – volgt nog.
De 18-jarige aanvaller, topscorer van de eersteklasser met veertien doelpunten, heeft daarmee in korte tijd naam gemaakt. Hij kwam slechts twee seizoenen in actie voor de hoofdmacht van de Barnevelders.

Voortvloeiend uit de overgang van Van de Streek naar Vitesse, wordt er op termijn ook weer een oefenduel gespeeld tussen SDVB en de eredivisionist. Twee jaar geleden kwamen de twee ploegen ook tegen elkaar uit in een oefenduel. Toen waren de Arnhemmers met 0-2 te sterk voor SDV Barneveld, waar Edgar Davids destijds gastspeler was.

Vitesse-persvoorlichter Ester Bal: ,,Er is inderdaad een afspraak gemaakt om een oefenduel te spelen. Deze wedstrijd vindt nog niet deze zomer plaats, maar op een later moment. Er is in ieder geval nog geen datum gepland." Van de Streek zelf was niet bereikbaar voor een toelichting

Barneveldse krant

Hoofdsponsor: