3 juli 2011 In de media

Van den Brom: “Streep gezet onder ADO-affaire”

Voor Van den Brom was dat het moment om een punt te zetten achter een veelbewogen week, waarin ADO Den Haag en Vitesse uiteindelijk toch tot een akkoord kwamen over de transfer van de trainer.
"Ik heb een vervelende week gehad, dus dit voelt goed. Onder de affaire met ADO is nu een streep gezet waardoor ik me volledig kan focussen op Vitesse", zei Van den Brom tegen de NOS.

De oud-speler van Vitesse was als een kind zo blij tijdens de eerste oefensessie. "Als kriebels op de eerste schooldag, daarmee kun je het vergelijken. Geen spanning maar meer het gevoel: eindelijk is het zover", glunderde Van den Brom. Liefst drieduizend fans kwamen naar de eerste training. "Dat geeft kippenvel. Er zijn hoge verwachtingen."

Toch zal Vitesse nog flink aan de bak moeten tijdens de komende weken. De selectie is te smal en versterkingen zijn noodzakelijk. "Prioriteit is om de selectie op peil te krijgen. We gaan het trainingskamp in Duitsland gebruiken om duidelijkheid te verschaffen. Ik ken veel spelers van Vitesse, maar er staat zeker veel te gebeuren op het transfergebied. Dat kun je ook wel verwachten bij Vitesse", aldus Van den Brom.

Goal

Hoofdsponsor: