19 augustus 2011 In de media

Van den Brom: “Weten voldoende van Utrecht”

Vitesse ontvangt zaterdagavond in het eigen stadion FC Utrecht. Trainer John van den Brom kent de personele problemen in Utrecht, maar wil naar zijn eigen elftal kijken.
Op de website van Vitesse zegt Van den Brom zich goed te hebben voorbereid op het duel met FC Utrecht. "Er zijn natuurlijk een heleboel jongens weggegaan, de betere spelers zijn vertrokken. Ze hebben allemaal nieuwe jongens daarvoor teruggehaald. Ze hebben te maken met blessures, dat zijn allemaal dingen die bij ons bekend zijn."

Ondanks Van den Brom nog niet precies weet hoe FC Utrecht zal spelen denkt hij voldoende te weten van het elftal van trainer Erwin Koeman. "We hebben ze zowel tegen VVV-Venlo als tegen De Graafschap gezien dus wij weten voldoende van FC Utrecht."

De voormalig coach van ADO Den Haag heeft veel vertrouwen in het ‘nieuwe’ Vitesse. "Ik ben wel een trainer die meer naar zijn eigen team kijkt. We hebben vorige week een hele goede wedstrijd neergezet, we hebben deze week heel goed getraind dus wij gaan gewoon op dezelfde voet verder."

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: