5 november 2011 In de media

Van den Brom: Het was chaos in de kleedkamer

John van den Brom beleefde een vreemde avond in Breda. ‘Ik heb het nog nooit meegemaakt dat 1, 2 minuten voor de wedstrijd twee spelers aangeven niet te kunnen spelen,’, zei de trainer van Vitesse zaterdag na de 1-0-nederlaag tegen NAC.

‘In de kleedkamer was het even chaos. Het was echt niet zo dat we met die wissels de tegenstander zand in de ogen wilden strooien,’ doelde de coach op het late afhaken van centrale verdediger Frank van der Struijk en spits Wilfried Bony.

Van den Brom was uiteraard teleurgesteld door het verlies. ‘Je weet dat een avondje-NAC altijd lastig is. Triest is alleen dat we verloren hebben door een ten onrechte toegekende strafschop.’

Collega-trainer John Karelse was uiteraard in zijn nopjes met de overwinning. ‘Het was echt een avondje-NAC. Belangrijk is dat we nu op de ranglijst een gat hebben geslagen met de clubs die in de onderste regionen staan. Daar horen wij niet thuis, dat hebben we vanavond weer bewezen.’ Karelse had geen oordeel over de strafschop die het duel besliste. ‘Ik heb de beelden nog niet terug gezien,’ hield de coach zich op de vlakte.

AD

Hoofdsponsor: