4 december 2011 In de media

Van den Brom: ‘Goeie overwinning tegen RKC’

Trainer John van den Brom van Vitesse was zondagmiddag in GelreDome tevreden met zijn ploeg na de 4-0 overwinning op RKC.

“We hebben goed in de organisatie en goed in de discipline gespeeld.

Als de trainer van RKC zegt dat er voor hen vanaf de eerste minuut niks te halen was, vind ik dat een groot compliment”, aldus Van den Brom.

“We hebben een goede overwinning behaald. Belangrijk voor het vertrouwen en voor onze positie op de ranglijst.

Van den Brom erkende na afloop het belang van de eerste goal nadat Vitesse in drie duels geen doelpunt meer had gemaakt. “Je zag dat er een last van de ploeg af viel. Logisch, als je zo lang niet scoort, gaat dat in de koppies mee spelen.”

Ontevreden was Van den Brom wel even met de verminderde concentratie in de slotfase van de eerste helft. “We geven een paar kansen weg, waarvan een hele grote, een bal tegen de onderkant van de lat. Daar komen we goed weg.”