10 juli 2011 In de media

Van den Brom baalt van lange reis

Vitesse-trainer John van den Brom is allesbehalve gelukkig met de lange busreis die zijn selectie moet maken naar Zuid-Duitsland voor een trainingskamp.

"We zitten acht uur in de bus. Dat zijn twee volle reisdagen die we kwijt zijn. Ik zou het anders hebben ingevuld en ben hier helemaal niet blij mee. Maar het was allemaal al afgesproken in het vorige seizoen", weet Van den Brom.

Vitesse verblijft in Bad Gogging in de buurt van Regensburg. "Ik heb folders gezien van de accommodatie. Die ziet er geweldig uit, dus dat is wel prettig. We spelen bovendien twee leuke wedstrijden die centraal staan in de komende week. Verder ga ik in elk geval met iedereen persoonlijke gesprekken voeren, maar dat is vrij normaal in een trainingskamp."

Van den Brom, die de samenwerking met de Catalaan Capellas tot nu toe als "goed" ervaart, is nog steeds positief over versterkingen. "Absoluut, die gaan komen. Daar ben ik van overtuigd. Wat betreft Albert Capellas is het ook belangrijk hoe hij het zelf ervaart ten opzichte van vorig seizoen."


Capellas en Hofs mee naar Beieren

Albert Capellas blijft dit seizoen waarschijnlijk in dienst van Vitesse. De Spaanse trainer valt goed bij de nieuwe hoofdtrainer John van den Brom. Capellas assisteerde vorig seizoen nog Albert Ferrer die door Vitesse aan de kant werd geschoven. "Aan het eind van de week evalueren we en wordt een definitief besluit over Capellas genomen", meldt directeur Paul van der Kraan.

Capellas reist maandag mee naar het trainingskamp in Zuid-Duitsland. Daarna krijgt de Catalaan waarschijnlijk een nieuw contract, omdat het vorige door Vitesse was opgegezegd.

Ook Nicky Hofs mag mee naar het luxe onderkomen dat Vitesse heeft gevonden in Bad Gogging. De middenvelder traint sinds vorige week mee omdat hij nog zonder club zit. Van den Brom neemt ook zeven spelers van de Beloften mee naar Beieren 

Omroep Gelderland Txt

Hoofdsponsor: