24 juni 2011 In de media

Van den Brom is rond met Vitesse

Voetbaltrainer John van den Brom is in principe rond met Vitesse, zo heeft hij laten weten. Naar verluidt tekent de succesvolle trainer voor twee jaar in Arnhem.

Van den Brom zou maandag beginnen aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag, maar Vitesse onderhandelde deze week met de 44-jarige Amersfoorter in Zuid-Frankrijk over een terugkeer naar de club waar hij 11 jaar actief was als speler en veel succes had. Van den Brom wil dat avontuur graag aangaan en ziet in Arnhem een grote uitdaging.

ADO Den Haag reageerde vrijdag boos op de uitgelekte gesprekken. "Ik ben not amused zoals dit loopt", sprak eigenaar Van der Kallen. Op dit moment wordt onderhandeld over de afkoopsom die door Vitesse betaald moet worden. De bedoeling is nog voor maandag duidelijkheid te scheppen. Vitesse traint pas op zondag 3 juli voor de eerste keer dit seizoen.

John van den Brom haalde met ADO op spectaculaire wijze Europees voetbal. Daarvoor was de oud-speler van Vitesse, Ajax, Istanbulspor en De Graafschap drie jaar coach van AGOVV Apeldoorn.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: