2 december 2011 In de media

Van den Brom kijkt vooruit naar thuisduel tegen RKC Waalwijk

Zondag staat het thuisduel tegen RKC Waalwijk op het programma. De wedstrijd staat in het teken van Sinterklaas. VitesseTV blikte na de vrijdagtraining met John van den Brom alvast vooruit op het duel.

Het partijspel elf tegen elf aan het einde van de training liet zien dat Ibarra en Qazaishvili zondag in eigen huis waarschijnlijk opnieuw in de basis starten. “Als er morgen niets gebeurt, dan beginnen we zondag met dezelfde elf als vorige week”, opende Van den Brom. Dan mogen Renato en Vako het nu een tweede keer ook laten zien. In een thuisduel. Dat betekent dat ze aanvallend meer kunnen laten zien.”

Frank van der Struijk keerde vrijdag terug op het trainingsveld. De verdediger speelde het partijspel mee met de reserves. “Vandaag was de eerste training weer van Frank. Hij is er vier weken uitgeweest. We houden een slag om de arm, maar ik denk wel dat hij tot de wedstrijdselectie behooort”, zei de hoofdtrainer direct na de training.

Marco van Ginkel trainde deze week ook weer op het veld. De middenvelder die twee weken geleden geopereerd werd aan zijn knie beperkte zich ook vandaag weer tot loopoefeningen. Van Ginkel is op de goede weg na zijn operatie.

VRIJE VERKOOP
Ben jij er ook bij zondag in GelreDome? Of heb je nog geen kaartje? De stadionkassa’s zijn zondag vanaf 12.30 uur geopend. Voor de wedstrijd geldt vrije verkoop. Dit betekent dat je geen seizoen- of fankaart nodig hebt om kaarten te kopen. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Video

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: