13 juli 2011 In de media

Van den Brom zegt uitslag weinig

John van den Brom keek na het oefenduel tegen Augsburg direct door de uitslag heen. “Het is een mooie bevestiging voor deze jonge groep, maar resultaat in de voorbereiding zegt me niets.”

"Ik heb veel goede dingen gezien, maar ook wel mindere", vervolgt de oefenmeester. "We verloren vrij veel duels, maar dat ze zich staande houden tegen een fysiek sterke Duitse ploeg die al veel langer in training is, stemt mij toch wel tevreden."

"Het is bekend dat we allesbehalve compleet zijn. Zo is het middenveld nog veel te licht, hoewel ik niet vond dat we daar overlopen zijn", oordeelde Van den Brom. "Maar in die linie vind ik dat we nog zeker twee of drie spelers kunnen aantrekken. En ik vind ook dat er nog twee centrale verdedigers bij moeten."

Van den Brom hoopt donderdag of vrijdag met eigenaar Merab Jordania om tafel te kunnen om concreet versterkingen binnen te halen voor Vitesse. Woensdagmiddag arriveerden al wel Jordania’s rechterhand Erwin Kasakowski en zijn adviseur Marcell Ham in het hotel van de Arnhemse club.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: