9 juni 2011 In de media

Van den Brom ziet ‘mooie uitdaging’ bij ambitieus Vitesse

ADO Den Haag en John van den Brom zijn in gesprek over een nieuw contract voor de trainer, maar het is nog maar de vraag of de coach ook daadwerkelijk gaat bijtekenen. Van den Brom is ook in beeld bij Vitesse, de club waar hij als speler furore maakte en waar dankzij de aanwezigheid van Merab Jordania momenteel veel mogelijk is
“Als je het hebt over potentieel en ambitie, dan ligt daar een mooie uitdaging”, zegt Van den Brom.

De oefenmeester benadrukt dat hij niet perse wil vertrekken uit Den Haag: "Dit is geen open sollicitatie, hoor", vertelt Van den Brom aan Voetbal International. "Maar ik denk daar wel over na. Ik vind het prachtig met goede spelers te kunnen werken, iets op te bouwen." Ted van Leeuwen, technisch directeur van Vitesse, zei eerder dit jaar dat hij rekent op de komst van Van den Brom: "Ooit wordt hij trainer van Vitesse. Dat staat in de sterren geschreven."

De coach van ADO weet echter dat er in Arnhem de nodige clubmensen zijn geslachtofferd: “Was niet nodig geweest. Zonder Theo Bos is het niet beter gegaan. Krijg je de tijd en de rust om ergens aan te werken? Dat is de hamvraag. Bij ADO Den Haag heb ik een veilige situatie gecreëerd, kan ik werken op de manier die bij mij past. Ik heb het gevoel dat de mensen me serieus nemen en naar me luisteren. We vertrouwen elkaar. Moet je dat zomaar opgeven?"

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: