12 augustus 2011 In de media

Van den Brom ziet Büttner terugkeren tegen VVV-Venlo

Voor de eerste competitiewedstrijd in GelreDome keert Alexander Büttner terug in de wedstrijdselectie. De linkerverdediger keert terug van een schorsing. Eloy Room is niet tijdig fit en dat zorgt voor het debuut in de basis voor Marko Meerits.

Nog wel geschorst tegen VVV-Venlo is Wimilio Vink. De jonge middenvelder is pas inzetbaar voor de eerste selectie om het moment dat hij een wedstrijd met de beloften, zijn officiële elftal, heeft gespeeld. De selectie is dus nagenoeg dezelfde als vorige week tegen ADO Den Haag, aangevuld met Alexander Büttner, minus de geblesseerde Eloy Room. "We hebben Eloy donderdag getest, maar dat ging nog niet uit en meteen besloten dat hij zaterdag niet ging halen. Sebastiaan van der Sman zit er dus bij tegen VVV-Venlo."

Dat de selectie vrijdagochtend besloten trainde, had weinig te maken met ‘geheimzinnigheid’", aldus John van den Brom. "Ik heb de gehele week zeven spelers moeten missen en had de groep vandaag pas compleet. Dan is het wel prettig om even in alle rust te kunnen trainen."

Naast het duel met VVV-Venlo werd de hoofdtrainer door de aanwezige media natuurlijk gevraagd naar nieuwe spelers. Van den Brom: "Er worden zo ontzettend veel namen genoemd en spelers met Vitesse in verband gebracht. Dan heeft het geen nut als club overal op te reageren. Dat doe ik nu dus ook niet. Pas als wij definitief rond zijn met een speler, dan maken wij dat bekend. Tot die tijd bewaren wij de rust in de zoektocht naar goede spelers voor Vitesse."

WEDSTRIJDOMLIJSTING
Meteen na de training gingen de stadionspeakers Theo van Baal, Emile Hartkamp, de verantwoordelijken van de muziek en de huis DJ WalterWitlov in ’training’ voor zaterdag. Vanaf zaterdag wordt een start gemaakt met meer beleving en gezelligheid voor de wedstrijd. Zo is de DJ bezig met enkele goaltunes en heeft hij bij de spelers navraag gedaan welke muziek zij mooi vinden.

VIDEO: John van den Brom over Vitesse v VVV-Venlo

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: