1 augustus 2012 In de media

Van den Brom zit Vitesse dwars in strijd om Annan

Anderlecht is druk bezig met het zoeken van een nieuwe centrale verdediger en een verdedigende middenvelder.
Herman Van Holsbeeck, manager van de Belgisch landskampioen, heeft de interesse in Niklas Moisander van AZ bevestigd. John van den Brom zoekt echter naar meer versterkingen en wil ook een nieuwe verdedigende middenvelder halen. Ook in die zoektocht is hij op een oude bekende gestuit.

Van den Brom werkte vorig seizoen bij Vitesse samen met Anthony Annan en volgens Het Nieuwsblad wil de oefenmeester de middenvelder nu naar Anderlecht halen. Annan staat onder contract bij Schalke 04, dat de Ghanees vorig seizoen verhuurde aan Vitesse. De Arnhemmers wilden de 44-voudig international graag definitief overnemen, maar konden het niet eens worden met Schalke over een transfersom.

Maandag werd beweerd dat Vitesse en Schalke toch op een lijn terecht waren gekomen en dat er weer gesproken kon worden over een terugkeer van Annan. De vraag is echter of het zover komt, nu de middenvelder ook de kans krijgt om bij een Belgische topclub te tekenen. De 26-jarige Annan speelde vorig seizoen 21 competitiewedstrijden voor Vitesse.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: