29 januari 2011 In de media

Van Ginkel: ‘Sta hier met lekker gevoel’

Marco van Ginkel was zaterdagavond twee keer succesvol voor Vitesse. De jonge middenvelder, die als spits fungeerde, stond twee keer op de goede plek voor de goal. Van Ginkel stond na afloop met een lachend gezicht de pers te woord.

Van Ginkel speelt normaal als middenvelder, maar stond zaterdagavond verassend in de basis in de spits. “Ik sta hier met een goed gevoel. Het is een van de mooiste avonden voor mij in het Vitesse-shirt. Ik was niet verrast dat ik een kans zou krijgen in de spits. Vorige week liet de trainer mij ook invallen in de spits. Ik was wel verbaasd dat ik in de basis begin, maar het heeft goed uitgepakt”, aldus van Ginkel.

Tevens was Marco van Ginkel tevreden over het spel van Vitesse. “De 0-1 viel natuurlijk vroeg in de wedstrijd, maar daarna hebben we als team erg goed gespeeld. We hebben als team geknokt en daar heeft het de laatste wedstrijden nog wel eens aan ontbroken.”

Vitesse boekte na de nederlaag vorige week tegen Willem II een goede overwinning. De teleurstellende nederlaag werd zaterdagavond met goed voetbal weggepoetst. Volgens Van Ginkel is dit het niveau dat Vitesse nastreeft: 'Vanavond hebben we het nieuwe Vitesse gezien!'

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: