17 december 2012 In de media

Van Hanegem schrijft Vitesse af in titelstrijd

Willem van Hanegem denkt niet dat Vitesse dit seizoen serieus mee kan doen in de strijd om het kampioenschap. De ploeg uit Arnhem liet zondag thuis twee punten liggen tegen RKC Waalwijk (2-2) en is volgens de Kromme nog ’te kwetsbaar’.
"Vitesse, tja, die zie ik niet als kampioenskandidaat. Als Theo Janssen kwaad wordt, zoals gisteren toen zijn eigen publiek begon te fluiten, gaat het mis. Ze zijn daar te kwetsbaar om al serieus om de titel te kunnen spelen", zegt hij in AD Sportwereld.

Van de teams uit de top-vijf maakte alleen FC Twente dit weekend een echt goede indruk op Van Hanegem. "Onze kampioenskandidaten in de Eredivisie hebben me de afgelopen dagen niet verwend, maar van FC Twente ben ik weer eens enthousiast geworden. Het was lang geleden dat me dat overkwam maar het is écht zo. Ik hoop van harte dat ze met dezelfde intenties blijven spelen als vrijdag tegen Heracles."

"Over de rest van onze toppers kan ik kort zijn. Dat slappe PSV gaf alles weg in Nijmegen, Ajax had echt veel te veel moeite met de nummer achttien Willem II, Feyenoord viel ronduit tegen in een verder wel spannende wedstrijd tegen ADO."

FcUpdate / Foto’s SV

Hoofdsponsor: