6 januari 2011 In de media

Van Hintum met Bos mee naar Polen

Marc van Hintum gaat samen met Theo Bos aan de slag bij Polonia Warschau. Bos maakte dat donderdagavond bekend. Van Hintum wordt assistent-trainer. Hij was zelf niet bereikbaar voor een reactie.

Van Hintum werkte al wel als voormalig technisch directeur bij Vitesse en is net als Bos oud-speler van de Arnhemse club. Het trainersvak is echter nieuw voor de voormalig international. De afgelopen maanden liep Van Hintum al wel stage bij Helmond Sport om zich te orienteren.

Bos heeft veel vertrouwen in de samenwerking. "We hebben bij Vitesse goed samengewerkt en ik kan prima met Marc opschieten. Er is een blindelings vertrouwen. Bij Helmond Sport heeft Marc gekeken wat het trainersvak inhoudt en hij is erg enthousiast."

"Marc heeft getekend onder dezelfde voorwaarden als ik", vervolgt Bos die zijn avontuur in Warschau eerst een half jaar wil aankijken. Als de samenwerking bevalt, kan het duo gebruik maken van een optie voor nog eens twee seizoenen. Van Hintum en Bos beginnen maandag met hun nieuwe klus.

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: